Esther Molenaar

Als tweede in het rijtje van de voorstelronde is het nu aan mij om er dan toch even een leuk verhaaltje uit te doen over mijzelf. Ik heb in ieder geval mijn best gedaan. Mijn naam is Esther Molenaar en ik ben werkzaam bij Invest Online sinds september 2014. Geboren op een prachtige dag – zo kan ik me voorstellen –  in 1991 in Rheden. Inmiddels een aantal maal verhuisd en helemaal gesetteld in Arnhem.

Het is allemaal begonnen bij mijn studie Communicatie- en Informatiewetenschappen aan de universiteit van Nijmegen. Daar ben ik in mijn Bachelor periode begonnen aan een stage bij Qlima in Oss als Communicatie en Marketing assistent. Bij Qlima heb ik de mogelijkheid gekregen om me internationaal te ontwikkelen op het gebied van offline communicatie en is mijn interesse in de marketing wereld gewekt. Na hier later nog enige tijd parttime gewerkt te hebben, was ik toe aan de volgende stap naar een fulltime baan waar ik me verder kon ontwikkelen en daar kwam Invest Online op mijn pad. Hier ben ik ‘Online Marketing Consultant’ en kan ik me ontplooien tot een ware online marketing specialist met een flinke dosis klantcontact. Een dynamische en leerzame omgeving waar ik me nog verder wil ontplooien.

Uiteraard houdt niet alleen mijn werk me dan van de straat. Ik houd nog altijd de optie tot professioneel voetballer open en ben dan ook elke zondag (nu nog) op recreatieve basis terug te vinden op het voetbalveld. Daarnaast werk ik nog altijd hard aan mijn kook- en bakkunsten en heb ik als muziekliefhebber net een optreden van Acda & de Munnik achter de rug en een heerlijk weekendje Pinkpop in het vooruitzicht.

Om het nog even mooi af te sluiten: ik hoop de kennis die ik tot nu toe op heb kunnen doen nog meer te vergroten en kijk uit naar alle nieuwe ontwikkelingen op het gebied van online marketing!

Invest Online
Invest Online
Auteur: Invest Online Wij zijn hét full-service internetbureau uit Apeldoorn. Met een team van 40 online specialisten werken we dagelijks voor onze 130 klanten online de beste resultaten te behalen!

Plaats een reactie

Invest Online is verkozen tot hét beste full-service internetbureau van Nederland