Afstudeerstagiair
Elise Lammertink

Elise Lammertink

Hey hoi, als tweede afstudeerstagiair op rij (van deze periode) mag ik mij dan ook voorstellen. Mijn naam is Elise Lammertink en ik ben sinds 2 februari 2015 werkzaam als fulltime stagiaire bij Invest Online. Geboren in 1992 in het fijne maar gezellige dorpje Laren in Gelderland. Als klein meisje riep ik al tegen mijn ouders dat ik in de stad wilde wonen en deze droom is al een aantal jaren in vervulling gegaan. Ik heb helemaal mijn plekje gevonden in het mooie Deventer.

Met veel plezier breng ik de laatste fase van de opleiding Commerciële Economie door bij dit gezellige en ambitieuze bedrijf. Invest Online is een dynamische, leerzame organisatie waarbij ik, naast het schrijven van mijn afstudeerverslag, mijzelf verder mag ontwikkelen op online marketing gebied. Online marketing is fascinerend omdat deze omgeving zich constant ontwikkelt en psychologische aspecten heeft.

Na een dag achter de computer spring ik ’s avonds maar al te graag in mijn sportoutfit om door te gaan naar de sportschool. Nee, niet elke avond maar zo’n drie a vier keer per week kan je mij er zeker vinden. Sporten vind ik echt heerlijk, je krijgt er een gelukkig en voldaan gevoel van. Naast sporten is muziek mijn passie. Nu het zonnetje zich steeds meer laat zien beginnen de festivalkriebels weer te komen. Dansen op muziek, genieten van de zon en een drankje, gelukkiger kan je mij niet maken.

Midden juni moet ik mijn verslag inleveren waarna ik student-af ben (Heerlijk!). Vanaf die periode staat er een nieuwe fase van mijn leven op me te wachten. Let’s do this! Ik heb er zin in en ben er helemaal klaar voor.

Invest Online
Invest Online
Auteur: Invest Online Wij zijn hét full-service internetbureau uit Apeldoorn. Met een team van 40 online specialisten werken we dagelijks voor onze 130 klanten online de beste resultaten te behalen!

Er is 1 reactie op dit artikel

Plaats een reactie

Invest Online is verkozen tot hét beste full-service internetbureau van Nederland