Hij is er eindelijk
dé Instagram update!

Eindelijk is dé Instagram update er!

Dé update waar vrijwel iedereen op zat te wachten; het kunnen wisselen tussen accounts in Instagram.

In Twitter kon het, het kan in Facebook, waarom dan nog niet in Instagram? Hoe onhandig als je voor je bedrijf het Instagram account beheert en je steeds moet uitloggen en inloggen om iets te posten. Dat duurt allemaal veel te lang. Nu kun je heel gemakkelijk switchen tussen accounts.

Zo gebruik je het

Ga naar je profielpagina binnen de Instagram-app. Klik vervolgens op het tandwieltje rechts bovenin je scherm. Helemaal onderaan staat nu de optie ‘account toevoegen’. Je kunt vervolgens inloggen met het account dat je ook wilt gebruiken.

Als je dit hebt gedaan, verschijnt er bovenaan – naast je gebruikersnaam op je profielpagina – een pijltje. Als je op je naam klikt zie je de accounts die je hebt toegevoegd. Klik op het account dat je wilt gebruiken en je bent ingelogd.

Instragram_accounts_blog

Zoals je zult merken is het icoontje voor je profielpagina ook veranderd in je profielfoto. Dan kun je te allen tijde zien als wie je bent ingelogd.

Invest Online
Invest Online
Auteur: Invest Online Wij zijn hét full-service internetbureau uit Apeldoorn. Met een team van 40 online specialisten werken we dagelijks voor onze 130 klanten online de beste resultaten te behalen!

Plaats een reactie

Invest Online is verkozen tot hét beste full-service internetbureau van Nederland