Hij is er eindelijk
dé Instagram update!

Eindelijk is dé Instagram update er!

Dé update waar vrijwel iedereen op zat te wachten; het kunnen wisselen tussen accounts in Instagram.

In Twitter kon het, het kan in Facebook, waarom dan nog niet in Instagram? Hoe onhandig als je voor je bedrijf het Instagram account beheert en je steeds moet uitloggen en inloggen om iets te posten. Dat duurt allemaal veel te lang. Nu kun je heel gemakkelijk switchen tussen accounts.

Zo gebruik je het

Ga naar je profielpagina binnen de Instagram-app. Klik vervolgens op het tandwieltje rechts bovenin je scherm. Helemaal onderaan staat nu de optie ‘account toevoegen’. Je kunt vervolgens inloggen met het account dat je ook wilt gebruiken.

Als je dit hebt gedaan, verschijnt er bovenaan – naast je gebruikersnaam op je profielpagina – een pijltje. Als je op je naam klikt zie je de accounts die je hebt toegevoegd. Klik op het account dat je wilt gebruiken en je bent ingelogd.

Instragram_accounts_blog

Zoals je zult merken is het icoontje voor je profielpagina ook veranderd in je profielfoto. Dan kun je te allen tijde zien als wie je bent ingelogd.

Invest Online
Jessica Florentinus
Auteur: Jessica Florentinus, Online Marketeer Als Online Marketeer houd ik mij bezig met Online Advertising, waarbij de focus ligt op de dynamische wereld van Social Media Advertising. Dit loopt uiteen van advertentiecampagnes inrichten tot het uitdenken van strategieën om social media kanalen beter in te kunnen zetten.

Plaats een reactie