Banners
Gezien worden

Banners

Zien en gezien worden waar en in elk gewenst formaat. Breed, vierkant, hoog, klein, dynamisch en altijd strategisch geplaatst. Dé manier om wat meer te laten zien van jouw bedrijf of de producten die je aanbiedt op de plekken die relevant zijn voor jouw doelgroep. En dé manier om je doelgroep aan te spreken, een beleving te creëren zodat er herkenning plaatsvindt.

Hoe wij werken

 

Communicatief Design

Het design moet passen bij de huisstijl van jouw website, maar het moet ook de aandacht trekken van de mensen binnen jouw doelgroep. Wij ontwerpen aan de hand van vooraf bepaalde doelen, passend bij de beoogde doelgroep en met de juiste grafisch tone of voice.

Plaatsing

Aan de hand van de -door jou bepaalde- doelgroep zullen we banners plaatsen op relevante platformen. Uiteraard kan dit ook op je eigen website zijn, in een E-mail of op een socialmedia-kanaal.

Toepassingen & Vormen

Banners kunnen op veel manieren toegepast worden. Als totaal-campagne of als losse component. Statisch of dynamisch. Compatible met elk platform.

Affiliate

Gezien worden op een druk bezochte website. Jouw banner linkt naar een product of gewoon naar jouw website. Je kunt betalen per klik. In het geval van een webshop betaal je vaak een commissie wanneer een klant een bestelling doet. Er zijn talloze programma’s en campagnes te boeken. Wij informeren je graag over de mogelijkheden.

Native

Een nieuwe ontwikkeling op basis van de traditionele banner wordt native ads genoemd. Deze ads passen zich visueel aan conform de stijl van het platform waarop ze worden vertoond. En ze moeten overeenkomstig de overige uitingen waar ze tussen staan functioneren. Bijvoorbeeld een ad die tussen een blogfeed staat. Deze advertentie moet er dan uitzien en functioneren als de overige blogartikelen in die feed.

Social

Wees ook zichtbaar en benaderbaaar op ondermeer socialmedia. Dit kan op vele manieren en wij adviseren je dan ook graag wat voor jouw campagne het beste werkt. Hierbij kun je denken aan een gevat artikel met afbeelding, een opname binnen de daarvoor vormgegeven kaders of aan gesponsorde advertentieruimtes.

Kopje koffie?

Zet jij al banners in? Welke formaten je nodig hebt voor welke kanalen en welke opzet het beste zal werken, daar adviseren we je graag in. Onze designers ontwerpen graag passende en prachtige banners of geven advies. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Contact opnemen