Copernica Summit 2014

Op 16 september staat er voor jou een meeslepend programma klaar tijdens de vijfde editie van het Copernica Summit in het Media Plaza te Utrecht. Met keynotes van bijvoorbeeld Richard van Hooijdonk, Webprint en Technische Unie, hoor je alles over de laatste marketingontwikkelingen en ontvang je tips & tricks voor je e-mailmarketing.

Voor de beginnende e-mailmarketeer, tot de gevorderde, van (e)retailer tot programmeur en voor zowel B2B- als B2C-organisaties: het Copernica Summit biedt voor ieder wat wils. Hoe gaat jouw programma eruit zien?

Waarom je het Copernica Summit echt niet mag missen

  • Richard van Hooijdonk vertelt je over de toekomst van online marketing
  • Ontdek hoe Webprint, Technische Unie, Body & Fit, Exact Software en Van der Valk Exclusief omgaan met e-mailmarketing
  • Ontdek hoe je de conversie van je website en e-mailcampagnes kunt verhogen met de sessies van ISM eCompany en Cervino Marketing
  • Leer omgaan met de real-time engaged customer met de sessies van Stratics
  • Bezoek de masterclasses van Jordie van Rijn en Bert-Jan van Rein voor de geavanceerde e-mailmarketeer
  • Hoor hoe je met de tools van Pleisty en IQNOMY je e-mailmarketing verder kan personaliseren
  • Stel alle vragen die je ooit had over de mogelijkheden van Copernica

Ochtendprogramma

Dit jaar is het ochtendprogramma van het Copernica Summit 2014 gesplitst in een gebruikersochtend en een partnerochtend. Gebruikers van copernica kunnen deze ochtend deelnemen aan een Fundamental Training, een Advanced Training, of ze kunnen een masterclass volgen over het maken van de ultieme mailcampagne.

Middagprogramma

Tijdens het middagprogramma kunnen de bezoekers van het summit zich laten inspireren door succesvolle e-mail masterclasses , marketing cases, tips & tricks en nieuwe ontwikkelingen. Laat je advieseren over hoe je meer uit e-mailmarketing en je webwinkel kunt halen. De bezoekers kunnen hun middagprogramma zelf samenstellen waarbij ze keuze hebben uit 22 kennissessies.

Invest Online heeft nog een aantal vrijkaarten liggen waarmee je gratis naar het Copernica Summit kunt. De hele dag vinden er inspirerende en praktijkgerichte cases & workshops plaats. Mis het niet en stuur mij vandaag nog een mailtje!

Datum: 16 september 2014 – 08.45 – 18.00 uur
Locatie: Media Plaza in Utrecht
Organisator: Copernica
Prijs: €75 (excl. BTW), gratis als je even contact met mij opneemt

Invest Online
Sander Bosch
Auteur: Sander Bosch, Teamlead E-mail Marketing Ik help je graag bij de implementatie van een volledig e-mailmarketing traject. Ook assisteer ik graag bij deliverability, database management en DNS issues of de keuze voor een emailmarketing software pakket.

Plaats een reactie

Invest Online is verkozen tot hét beste full-service internetbureau van Nederland