Wij zijn trots op
Travel Active

Travel Active

Al enkele jaren zijn wij het verlengstuk van de marketingafdeling van Travel Active. Hierbij zijn wij niet alleen de strategische sparringspartner voor alle online beslissingen, maar bieden wij ook extra handjes zodat we continue kunnen blijven maximaliseren binnen de gestelde grenzen van de kosten voor een lead. Dit doen wij voornamelijk middels Online Advertising, Affiliate Marketing en SEO. Daardoor hebben we in 2016 al 13% meer boekingen t.o.v. 2015!

Omzet AdWords+96%
Conversieratio AdWords+23%

De klant

Travel Active is dé specialist van Nederland op het gebied van culturele uitwisselingen. Met een uitgebreid en zorgvuldig samengesteld programma-aanbod stellen zij mensen van jong tot oud in staat een internationaal avontuur te beleven. Jaarlijks kiezen ruim 3.000 mensen voor een internationale ervaring via Travel Active.

De uitdaging

In 2012 werd Invest Online gevraagd om de vindbaarheid van Travel Active voor de verschillende programma-afdelingen te verbeteren. Travel Active wilde meer boekingen en dus moest er meer traffic gegenereerd worden en moest het aantal leads omhoog.

Onze oplossingen

Via gerichte advertentiecampagnes in Google AdWords, Retargeting, SEO optimalisatie en Affiliate Marketing hebben we op de meest gerelateerde zoekthema’s de vindbaarheid gigantisch gemaximaliseerd. Zowel via advertenties als in de organische resultaten is de vindbaarheid van Travel Active énorm gegroeid. Aangevuld met een constante bezoekersstroom via kwalitatieve affiliates. En verlaat iemand de website zonder iets aan te vragen, dan wordt de bezoeker succesvol verleid om alsnog terug te keren naar de website.

Voor de verschillende programma-afdelingen draaien we kwalitatieve advertentiecampagnes die gestuurd worden op basis van een periodiek herberekende cost-per-lead. Continue wordt de effectiviteit van de campagnevoering doorgemeten en wordt de inzet daarop bijgestuurd. Continue op zoek naar maximalisatie binnen de gestelde grenzen van de kosten voor een lead.

Voor Travel Active is Invest Online de strategische digitale marketing partner. Invest Online is het verlengstuk van de marketingafdeling van Travel Active en draagt naast de uitvoerende werkzaamheden bij aan het bijbrengen en op peil houden van digitale marketing kennis via trainingen en strategische besprekingen.

Resultaten

In onze jarenlange samenwerking met Travel Active heeft deze in 2015 in positieve zin een enorme boost gekregen. De samenwerking is daarin nog verder geïntensiveerd met schitterende resultaten als gevolg:

  • In 2016 al 13% meer boekingen t.o.v. 2015
  • Ruim 20% meer bezoeken
  • Kleine 10% meer leads gegenereerd

Ja, dit wil ik ook!

Invest Online is verkozen tot hét beste full-service internetbureau van Nederland