Wij zijn trots op
Express Wear

Express Wear

Als strategisch online partner hebben we voor Express Wear gewerkt aan een substantiele groei van de omzet en online bekendheid. Zij wilde, naast hun zes fysieke vestigingen, ook online terrein veroveren. Aan de hand van Zoekmachine Adverteren, Zoekmachine Optimalisatie, E-mail Marketing en Conversie Optimalisatie hebben wij een groei behaald van 25% in transacties en 19% in het organisch verkeer.

Transacties+25%
Organisch verkeer+19%

De klant

Express Wear verkoopt dames en heren merkkleding online. Van zowel bekende als onbekende merken. Naast de zes fysieke vestigingen ligt de laatste jaren de focus op het laten groeien van de website. Aan Invest Online de uitdagende klus om online terrein te winnen in dit super concurrerende speelveld en de omzet van Express Wear online substantieel te laten groeien. En dat lukt. In 2016 is de omzet al meer dan verdubbeld t.o.v. 2015.

De opdracht

Om naast de zes fysieke winkels van Express Wear ook online succesvol te zijn, is Invest Online ingeschakeld om de online vertaling te maken. De webshop moest snel groeien in omzet, ondanks dat er al een redelijke omzet gegenereerd werd. Extra opdracht voor ons SEO-team kwam in het begin van onze samenwerking toen Express Wear doelwit werd van black hat spampraktijken. De website kreeg plots enorm veel links van dubieuze (link)websites welke onschadelijk gemaakt moesten worden.

De oplossing

Invest Online heeft als strategisch partner veel aspecten van Express Wear in beheer. En op veel fronten boeken we gezamenlijk enorme successen en behalen we schitterende groeicijfers. Jaar over jaar opnieuw. Continue zijn we bezig om extra kanalen aan te sluiten en de huidige kanalen te maximaliseren voor meer traffic, voor meer conversie, voor meer omzet. Invest Online is intensief betrokken met de volgende diensten:

  • Zoekmachine Adverteren
  • Zoekmachine Optimalisatie
  • E-mail Marketing
  • Conversie Optimalisatie

De gekregen penalty is door onze SEO-specialisten onschadelijk gemaakt waarna we weer een groei hebben weten te realiseren in bezoekers uit de gratis resultaten van Google.

Het resultaat

Met onze inzet zien we mooie resultaten bij Express Wear. Zo zien we een jaar-op-jaar stijging in online omzet en transacties. Hier een aantal wapenfeiten waar we trots op zijn:

  • 172% omzetgroei in 2016 t.o.v. 2015
  • 12% groei in traffic via gratis resultaten Google
  • Google AdWords van niets naar 30% aandeel omzet
  • Succesvolle wekelijkse e-mailings via MailChimp

Ja, dit wil ik ook!

Benieuwd waar jouw online kansen liggen?

Ontvang direct 4 bruikbare tips in je mailbox!

Ons adviesrapport ontvang
je als PDF

Bedankt voor je inschrijving! De eerste 4 tips sturen we je direct toe.