Wij zijn trots op
Casita Travel

Casita Travel

Casita Travel is een website waar eigenlijk heel Nederland vanaf zou moeten weten. Wij zorgen als strategisch partner van Casita Travel voor meer traffic naar de website. Door een zeer schaalbare basis neer te zetten zijn we de afgelopen jaren hard gegroeid. Zowel in  budgetten als  traffic en omzet op de website, waardoor wij in het afgelopen jaar de omzet hebben weten te verdubbelen. Bovendien doen we nu ook de campagnevoering voor de Belgische markt.

Conversie+25%
Traffic+300%

De klant

Casita Travel is een reisorganisatie gespecialiseerd in de verhuur van goed ingerichte vakantiewoningen, casita’s, finca’s en villa’s op bijzondere locaties. Alleen de beste vakantiehuizen en villa’s worden geselecteerd door het team van Casita. De klant staat centraal wat betekent dat je op de meeste bestemmingen dagelijks kunt aankomen en vertrekken. Casita Travel wil ook een steentje bijdragen aan het welzijn van de lokale bevolking en werkt daarom zoveel mogelijk samen met lokale bedrijven en huiseigenaren, om zo de lokale economie te stimuleren.

De uitdaging

Met een fantastisch aanbod, weinig naamsbekendheid en een moordende concurrentie was het tijd om Casita Travel op de kaart te zetten. Onze doelstelling was meer informatie aanvragen en boekingen op de website van Casita Travel realiseren. Als je eenmaal met de klantvriendelijkheid, de service en het product van Casita Travel in aanraking bent gekomen wil je niet meer anders. Iedereen moet van Casita Travel afweten!

Onze oplossingen

Wij hebben als strategisch partner van Casita Travel ervoor gekozen om middels online advertising meer traffic naar de website te genereren.

Voor deze klant kozen wij ervoor om het search- en displaynetwerk van Google in te zetten. De missie was om een stabiele en rendabele fundering neer te zetten voor de toekomst. Gezamenlijk met Casita Travel hebben we een duidelijke campagnestructuur weten neer te zetten waarin we per seizoen ad-hoc kunnen schakelen op basis van de beschikbaarheid en trends.

Daarnaastdenken we natuurlijk graag pro-actief mee over hoe Casita Travel haar klanten online nog beter kan bedienen;zo zijn we een verlengstuk van deze organisatie. Zij bieden een fantastisch product aan waarin wij met onze expertises graag bijdragen aan een online groei.

Om  bereik en naamsbekendheid te vergoten zetten we inmiddels ook social advertising, Bing advertising en actiegerichte nieuwsbrieven in.

Heerlijk die passie van Invest Online, het spat er vanaf! Het is zo gaaf te zien dat we zo goed gaan!

Resultaten

In 2014 zijn we gestart met minimale budgetten om onszelf te bewijzen. Door transparant te rapporteren en in te spelen op de kansen krijgen wij steeds meer ruimte om harder te groeien, waardoor het budget inmiddels al is verveelvoudigd. We sturen puur op rendement en spelen met de kennis van Casita Travel goed in op trends waardoor kansen ontstaan. Wij zijn trots op de resultaten die we samen hebben behaald!

  • Traffic verdrievoudigd
  • Omzet binnen een jaar verdubbeld
  • Campagnevoering in zowel de Nederlandse als Belgische markt
  • Begonnen met 3 campagnes; uitgegroeid tot account met 20+ campagnes
  • Conversieratio met 25% gestegen binnen 1 jaar

Ja, dit wil ik ook!

Invest Online is verkozen tot hét beste full-service internetbureau van Nederland