Wij zijn trots op
Audax Publishing

Audax Publishing

Voor Audax Publishing is een nieuwe website gedesignd en gebouwd die makkelijk navigeerbaar is en overzichtelijk voor de bezoeker. De vele informatie die op deze B2B website te vinden is, moest overzichtelijk worden weergegeven en de bezoeker moet makkelijk kunnen filteren op voor hem relevante onderwerpen. Zoals de leeftijd of het geslacht van de doelgroep die hij wil targetten. De nieuwe website heeft gezorgd voor een daling in bounces van 45% en een stijging in het aantal sessies van 75%.

Sessies+75%
Bounce-45%

De klant

Audaxpublishing.nl is het B2B platform van Audax Publishing. Alle informatie die je als adverteerder wil hebben over de merken van Audax Publishing is daar te vinden. Informatie over de merken zelf, hun doelgroep, de online – en de offline adverteermogelijkheden en mogelijkheden voor een mooie samenwerking. Met 29 merken in hun portfolio en een tv zender, kunnen zij elke doelgroep bedienen.

De uitdaging

Vanuit Audax kwam de vraag om een website te maken die duidelijk en overzichtelijk is voor hun zakelijke doelgroep. Er is veel informatie te vertellen, die moest overzichtelijk worden weergegeven, zodat de bezoeker snel en gemakkelijk kan vinden wat hij zoekt. Dit houdt in dat de navigatie makkelijk en vanzelfsprekend moet zijn en het design zo is opgemaakt dat de bezoeker makkelijk kan scannen en zoeken.

Onze oplossingen

In het design hebben we gekeken naar een mooie oplossing om veel informatie op een overzichtelijke manier te kunnen verwerken. Om dit te kunnen realiseren hebben we ervoor gezorgd dat er een goede filterfunctie, prominent op de homepage aanwezig is. Gepaard met een eenvoudige en duidelijke menustructuur is de website zeer to-the-point.

Om de bezoeker ook de kans te geven om meer te oriënteren, bijvoorbeeld voor iemand die niet meteen weet waar hij naar op zoek is, is de homepage uitgebreid met een overzicht van alle merken plus een korte beschrijving. Daarnaast zijn elementen toegevoegd als een contactformulier.

Op de homepage en de pagina’s van de Audax titels is via iconen en cijfers uitgedrukt wat de belangrijkste cijfers zijn van deze titels. Hoeveel bereik in print, via de website en via social media.

De website is volledig responsive. Op die manier kan Audax ook haar mobiele bezoekers optimaal bedienen.

Website ontwerp & ontwikkeling

Resultaten

Het aantal sessies op de website is enorm gestegen naar 75%. Daarnaast is het bouncepercentage gedaald met bijna 45% ten opzichte van vorige jaar.

Contact opnemen

Invest Online is verkozen tot hét beste full-service internetbureau van Nederland