Wij zijn een trotse
Bing Advertising Select Partner

Bing Advertising

Wat is Bing Advertising?

 

Bing Advertising is de tegenhanger van Google Ads. Echter, In plaats van op Google worden betaalde zoekadvertenties vertoond in het netwerk van Bing en Yahoo. Dit netwerk kan zo worden getarget om extra verkeer en omzet te genereren.

Waar Bing een paar jaar geleden nog echt té beperkt was qua volumes, hebben zij de afgelopen periode keihard aan de weg getimmerd. Sinds de uitrol van Windows 10 en de automatisch geïntegreerde Bing zoekmachine, krijgt Bing Ads meer en meer trouwe bezoekers. Een betrouwbaar kanaal om uw marketingactiviteiten op uit te breiden.

Ondanks een kleiner marktaandeel van Bing ten opzichte van Google zitten er enkele voordelen aan het adverteren via Bing Advertising. Zo liggen bijvoorbeeld de CPC bedragen lager in vergelijking tot Google Ads en is er minder concurrentie op zoekwoorden. Ook is hierdoor vaak het behaalde rendement relatief gezien iets hoger.

Facts & Figures:

  • Bing Advertising beschikt in Nederland nog niet over een Shopping functionaliteit.  Door een specifieke zoek typenummer campagne op te zetten kan alsnog de do-fase getarget worden.
  • Expanded Text Ads (ETA) implementatie.
  • Qua marktaandeel zit Bing op 9% in Nederland.
  • 120 miljoen zoekopdrachten per maand.
  • Over het algemeen is de doelgroep ouder binnen Bing Ads.
  • CPC bedragen liggen lager in vergelijking tot Google Ads.
  • Campagnes uit Google Ads  zijn makkelijk te importeren.

Wat kunnen wij voor U doen?

Bij de start bieden wij ondersteuning met het aanmaken en opzetten van uw account.  Daarnaast regelen we de tagging zodat binnen Google Analytics op campagneniveau en algemeen zoekwoordniveau resultaten geanalyseerd kunnen worden. Deze analyse kan worden gebruikt voor optimalisatie van de Bing campagnes. Zo krijgt u realtime inzicht in de prestaties van uw campagnes.

Wij zijn een trotse Bing Ads Accredited Select Partner!

Invest Online is verkozen tot hét beste full-service internetbureau van Nederland