Een toffe bijbaan
in Apeldoorn!

Bijbaan SEO/ICT Apeldoorn

Wil jij een toffe bijbaan in Apeldoorn waar je ook nog eens relevante ervaring op doet? We zoeken gedreven studenten die als bijbaan graag iets in de richting van ICT of (digitale) marketingcommunicatie doen! Het betreft een bijbaan van minimaal 1 keer per week op kantoor. Klinkt dit voor jou als muziek in je oren? Scroll dan snel even verder om meer te lezen!

Waarom een bijbaan bij ons?

Ben jij tussen de 16 en 25 jaar en ben je momenteel bezig met jou VMBO-4, HBO of WO opleiding, woonachtig in Apeldoorn en op zoek naar een nieuwe bijbaan? We zoeken een werkstudent voor lichte SEO werkzaamheden, zoals het vullen van content op websites en het testen van opgeleverde websites/functionaliteiten. Je hoeft geen ervaring te hebben, maar affiniteit met computers is wel handig 😉

Stuur je motivatie ›

Toffe bijbaan in Apeldoorn!

“Je komt te werken in een organisatie met jonge getalenteerde specialisten op de hoogste plek van Apeldoorn! Ons kantoor is namelijk gevestigd op de 20e verdieping in Apeldoorn Noord.”

Marco Zweekhorst – Operationeel Directeur

Wat ga je doen?

+  Lichte online marketing (SEO) werkzaamheden
+  Vullen van content op website
+  Testen van opgeleverde websites/functionaliteiten
+  Beginnend front-end en ICT werkzaamheden als je ervaring hebt op dit gebied

Wat zijn je werktijden?

Je werkt bij ons op kantoor in Apeldoorn Noord (HNK gebouw, 20e verdieping). Onze werktijden liggen tussen de 08:00 en 18:00 en we kunnen in overleg kijken welke dag(en) jou schikt. Het verschilt per week / maand hoeveel werk er is, maar het minimum zal rond de 4 uur per week liggen. Wat je gaat verdienen is afhankelijk van je leeftijd.

Dus, kom je bij ons werken?

Stuur ons een mailtje naar sollicitatie@investonline.nl en vertel waarom je graag bij ons wilt werken!

Stuur ons snel een berichtje ›

Invest Online is verkozen tot hét beste full-service internetbureau van Nederland