Meer omzet met een professionele
Webshop op maat

Betrouwbare webshop

Je webshop is het fundament om succesvol te kunnen ondernemen. Omdat wij alle disciplines onder één dak hebben zorgen wij voor een uniek design, leveren we jouw webshop op volgens de laatste richtlijnen én zorgen we ervoor dat je webshop altijd bereikbaar is en snel functioneert. Oh – en niet geheel onbelangrijk: de betaalgegevens van de klant zijn tijdens het afrekenen uiteraard beschermd middels een SSL-certificaat.

Webshops met WooCommerce

   

Vraag direct advies aan ›

 

Wij zijn trots op onze projecten!

Ben je benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn voor webshops gebouwd met WooCommerce? Bekijk enkele webshops die wij voor onze klanten hebben gerealiseerd.

Cheap.nl

Voor Cheap.nl hebben wij een webshop gerealiseerd waarbij er een breed scala aan producten kan worden verkocht. Hierbij is rekening gehouden om zowel producten als reizen vanuit 1 systeem te kunnen bedienen.

Bezoek de website ›

 

Maatwerk van design tot livegang

Een webshop van Invest Online is altijd maatwerk en compleet afgestemd op jouw doelstellingen. Daar gaan de online specialisten, designers en developers mee aan het werk.

Uiteraard is het belangrijk dat de webshop er mooi uitziet en de doelgroep aanspreekt, maar bij Invest Online gaan wij net iets verder. Iets waar jij ook echt wat aan hebt. Het belangrijkste van jouw webshop is een conversie (het doen van een aankoop). Alle visuele én tekstuele elementen zullen daar dus ook op aansturen. Denk daarbij aan aantrekkelijke kleuren van bestelknoppen, groottes van afbeeldingen, gerelateerde producten, etc. Dit alles leidt tot een designconcept.

Tussentijds houden we je op de hoogte van de vorderingen. We testen je webshop uitvoerig. Ben je akkoord, dan gaat je webshop live. Heb je al een webshop? Dan begeleiden wij de migratie naar de nieuwe omgeving.

Zoekwoordanalyse

Om de producten van de webshop zo goed mogelijk vindbaar te maken voor de doelgroep, zal de marketeer aan de slag gaan met een zoekwoordonderzoek. Hiermee wordt gekeken naar de zoekwoorden die mensen gebruiken om zo een zo efficiënt mogelijke structuur voor de website op te zetten. Bijvoorbeeld in het geval van een webshop welke wijn verkoopt: Deze moet niet alleen vindbaar zijn op de term wijn, maar ook op termen als rode wijn, droge wijn, wijn uit Frankrijk, wijn voor bij visgerechten, etc. Kortom; alle zoektermen die gebruikt worden door de doelgroep bieden openingen om de nieuwe webshop te bereiken.

Wijnbroeders.nl

Voor Wijnbroeders.nl hebben wij een webshop zowel visueel als technisch gerealiseerd. Hierbij is rekening gehouden om producten vanuit een beleving aan te kunnen bieden zodat de Online Marketing perfect aansluit bij het product.

Bezoek de website ›

Waarom WooCommerce?

Een aantal cijfers die aantonen dat WooCommerce dé e-commerce plugin is voor jouw website!

    

 

Uitgebreide functionaliteiten

Onze webshops zijn praktisch in onderhoud en beheer. Dankzij ruim 100 integraties van handige tools heb je toegang tot uitgebreide statistieken als conversie optimalisatie, email marketing en review integraties. Invest Online helpt je meer klanten aan te trekken die daadwerkelijk wat gaan bestellen. Heb je al een webshop? Dan begeleiden wij de migratie naar de nieuwe omgeving.

Ontdek de mogelijkheden

Heb je vragen over WooCommerce of het bouwen van een Webshop? Onze experts staan voor je klaar.

Offerte aanvragen ›

Invest Online is verkozen tot hét beste full-service internetbureau van Nederland