Google Analytics
Basis pakket

Analytics basis

Over het algemeen lopen we verschillende instellingen na binnen het account. Zo zorgen we er in ieder geval voor dat de data helemaal betrouwbaar wordt en juist wordt weergegeven.

Waarom is dit voor mij belangrijk?

Wil je het optimale uit jouw website halen en de beste resultaten kunnen realiseren samen met Invest Online? Dan is het van belang dat de basis in Google Analytics helemaal goed is ingericht. Wij stemmen onze werkzaamheden namelijk af op de beschikbare data. Google Analytics is het fundament van al je online marketing activiteiten.

Met het Google Analytics Basis pakket weet je zeker dat je naar de juiste cijfers kijkt, dat het spamverkeer wordt uitgesloten, dat de juiste filters op het account van toepassing zijn en dat jouw transacties goed worden gemeten. Werk je op basis van leads dan is dat uiteraard ook geen probleem en worden de juiste doelen ingesteld.

Je zult aan de hand van deze instellingen in ieder geval weten hoe jouw website presteert! Wil je jouw website naar een nog hoger niveau tillen en de marketing activiteiten nog gerichter insteken? Dan is het Advanced pakket de beste oplossing.

“Door de hulp die Invest online heeft geboden bij het inrichten van ons Google Analytics account zijn wij in staat om al ons website verkeer goed door te meten. Ook kunnen we er op vertrouwen dat het aantal boekingen klopt, zodat we betrouwbare rapportages kunnen draaien.

Frank Boon – CEO

Analytics optimalisatie

Betrouwbare data is het fundament voor succesvolle online marketing campagnes. Geen spamverkeer, juiste filters en betrouwbare metingen.

Vraag direct advies aan ›

Invest Online is verkozen tot hét beste full-service internetbureau van Nederland