Google Analytics
Advanced pakket

Analytics advanced

Oké, de basis staat goed. En dan? Laten we eens wat verder kijken. Dat doet de bezoeker natuurlijk ook op website en naast de basisactiviteiten kun je daarom nog zo veel meer inzichtelijk maken. Wil je jouw website naar een nog hoger niveau tillen en de marketing activiteiten nog gerichter insteken, dan is dit Advanced pakket de beste oplossing.

Waarom is dit voor mij belangrijk?

Zoals hiervoor al kort benoemd kun je met dit pakket nog dieper in de data duiken. Samen met jou zullen we gaan kijken naar een meetplan. Samen stellen we een lijst op met wensen en zullen wij op onderzoek uit gaan wat hierin mogelijk is.

Wat kun je je hierbij voorstellen? In het meetplan kunnen onderdelen opgenomen worden als het aantal klikken in het menu, zoekopdrachten in de zoekbalk, gebruiken bezoekers een adblocker en ga zo maar door. Wil je weten hoe ver mensen daadwerkelijk kijken op een specifieke pagina ook dat is geen probleem. Wordt de bedrijfsvideo wel bekeken, ook dat gebruik is allemaal inzichtelijk te krijgen.

Samen met Invest Online bepaald jij welke onderdelen van de website allemaal gemeten moeten worden en wat we hier mee kunnen. Op basis van deze nieuwe inzichten kunnen de online marketing activiteiten vervolgens nog beter ingericht worden!

“Invest Online heeft prachtige dashboards voor ons ontwikkeld. Hierdoor zijn wij in staat om real-time aanpassingen te doen aan onze populaire pagina’s. Bovendien kunnen we precies volgen waar in de funnel onze bezoekers afhaken.

Yens Storm – CEO

Analytics Advanced

Wil je jouw website naar een nog hoger niveau tillen en de marketing activiteiten nog gerichter insteken, dan is dit Advanced pakket de beste oplossing.

Vraag direct advies aan ›

Invest Online is verkozen tot hét beste full-service internetbureau van Nederland