Amira Hot

Zo, en nu is het mijn beurt. Mijn naam is Amira Hot en met mijn 21 jaar bijna de jongste hier. Momenteel ben ik vierdejaars communicatiestudente aan de Christelijke Hogeschool Ede en woonachtig in Barneveld, het mooie kippendorp. Sinds 26 januari 2015 loop ik fulltime stage bij Invest Online, waar ik voornamelijk water haal voor mijn lieftallige collega’s. Nee, geintje. Tijdens mijn stageperiode, doe ik ook een afstudeeronderzoek voor Invest Online. Op 15 juni hoop ik mijn scriptie in te leveren en daarna heerlijk te genieten van mijn welverdiende vakantie in Turkije!

Op zaterdag werk ik bij de HEMA in Barneveld, waar ik – na vijf en een half jaar – nog steeds met plezier kom. Taarten verkopen (maar vooral eten!) is mijn favoriete werkzaamheid. Ik hou van lekker eten. Zo was ik ook vaste klant bij de Mac (niet meer zo vaak hoor) en kan ik genieten van een heerlijke zelfgebakken pizza tijdens een serie-marathon. Ook ben ik ongeveer één keer per week in de bioscoop te vinden, want met een Pathé-abonnement moet je haast wel. En nee, ik ben het nog steeds niet zat. Of ik sportief ben? Mwuah, ik hardloop wat af en aan, lach een paar keer extra en dan zijn die buikspiertjes ook weer getraind.

In mijn derde jaar van de opleiding heb ik stage gelopen bij HEMA hoofdkantoor, een leuke ervaring, maar mijn interesses liggen toch niet bij de pr-kant van communicatie vak. Online marketing vind ik erg interessant en bij Invest Online heb ik in drie maanden al erg veel geleerd! Nog een paar maanden te gaan om nog meer kennis en ervaring op te doen en wie weet wat de toekomst voor mij in petto heeft.

Met alle gezellige collega’s om mij heen, kom ik de laatste afstudeermaanden wel door!

Invest Online
Invest Online
Auteur: Invest Online Wij zijn hét full-service internetbureau uit Apeldoorn. Met een team van 40 online specialisten werken we dagelijks voor onze 130 klanten online de beste resultaten te behalen!

Plaats een reactie

Invest Online is verkozen tot hét beste full-service internetbureau van Nederland