Affiliate Marketing Bureau

Veel adverteerders starten een affiliate campagne met het idee dat vanaf dat moment de bezoekers binnen zullen stromen en de inkomsten enorm zullen stijgen. Helaas blijkt dat in de praktijk vaak anders, de resultaten van een affiliate campagne vallen in veel gevallen tegen. Het beheren van een succesvolle affiliate campagne is namelijk niet iets wat je “er zo even bij doet”. Een winstgevende affiliate campagne vraagt constante aandacht, tijd en kennis.

Wat doet een affiliate marketing bureau

Een affiliate marketing bureau neemt de adverteerder alle werkzaamheden aangaande affiliate marketing uit handen. Dit begint al bij kiezen en ontwikkelen van een geschikt affiliate netwerk, strategie en promotiematerialen. Het affiliate marketing bureau zorgt op deze manier voor een solide basis van de affiliate campagne.

Wanneer de affiliate campagne eenmaal is aangemeld is het werk echter niet gedaan. Het meest tijdsintensieve gedeelte van affiliate management begint dan pas. Dan moeten affiliates worden gezocht en deze moeten worden overtuigd van uw campagne. Invest Online is een affiliate marketing bureau dat ook veel ervaring heeft als affiliate. Wij weten daarom wat belangrijk is voor een affiliate en hoe wij uw affiliate campagne zo aantrekkelijk mogelijk maken. Ook stellen wij als affiliate marketing bureau de campagne telkens bij en onderhouden wij het contact met de affiliates. Zodat de campagne zich blijft ontwikkelen en steeds betere conversies behaald.

Succesfactoren affiliate campagne

De twee bepalende factoren voor een succesvolle affiliate campagne zijn expertise en constante monitoring. Weet u van uzelf dat u niet voldoende kennis en/of tijd heeft om een winstgevende affiliate campagne op te zetten en te onderhouden? Dan is het raadzaam uw affiliate campagne uit te besteden aan een affiliate marketing bureau. Invest Online is u hiermee graag van dienst.


Meer weten? Neem contact met ons op!

Invest Online
Jeroen Steunenberg
Auteur: Jeroen Steunenberg, Financieel Manager

Plaats een reactie

Invest Online is verkozen tot hét beste full-service internetbureau van Nederland