Adverteren op Linkedin

Sinds korte tijd hebben we bij Invest Online onze dienstentak opgezet. We maken de kennis die we door de jaren heen hebben opgedaan beschikbaar voor u! Als klant kunnen we u helpen met het optimaliseren van uw website voor de zoekmachines, maar ook bijvoorbeeld het opzetten van een Google Adwords campagne. Bovendien zijn we altijd op zoek naar nieuwe manieren en kanalen om uw merk online meer naamsbekendheid te geven.

Zo komen we vanaf deze week met de mogelijkheid om via ons te adverteren op Linkedin. Vergelijkbaar met eerdergenoemde Adwords kunt u op de resultatenpagina’s verschijnen na een zoekopdracht op Linkedin.

Met 2 miljoen Nederlandse gebruikers is Linkedin een groot sociaal netwerk waarop de gebruikers contact met elkaar leggen. De focus van het netwerk ligt op het leggen van zakelijke contacten, waarbij deelnemers zijn of haar opleidingen en werkervaring delen met hun volgers.

Door middel van (tekst) banners van maximaal 75 tekens kan Invest Online succesvol uw boodschap verspreiden onder een hele specifieke doelgroep.We hebben de mogelijkheid uw doelgroep te verkleinen op basis van regio, branche of zelfs de grootte van het bedrijf waarin de gebruiker werkt. Aangezien dit slechts een greep uit de mogelijkheden is, snap u dat het een krachtige tool kan zijn in uw online marketingstrategie. Kijk voor meer informatie op onze dienstenpagina.

Invest Online
Invest Online
Auteur: Invest Online Wij zijn hét full-service internetbureau uit Apeldoorn. Met een team van 40 online specialisten werken we dagelijks voor onze 130 klanten online de beste resultaten te behalen!

Invest Online is verkozen tot hét beste full-service internetbureau van Nederland